söndag 19 juni 2011

Sverige resan

Nu är det bestämt. Vi ska göra en Sverige resa, som pappa har tjatat om i över ett år nu. Denna resan kommer ta ungefär 2 veckor. Det kanske inte låter så långt men om man ska bo 6 stycken och en hund i en liten Volkswagen bus så är det en rätt lång tid. Har bara innan som längst rest 4-5 dagar, då hela familjen var med. Men nu med denna resan kommer vi sätta nytt rekord. Vi kommer börja här hemma i Tyringe som ligger i norra Skåne och det är meningen att vi ska komma fram till Boden i mitten av Norrbotten. Det är ungefär 140 mil dit om man kör på rak sträckan. Men i tanke på att vi ska besöka gamla kompisar,kusiner och släkt kommer vi köra en hel del omvägar. Och sen ska man tillbaka hem med.

Kommer inte kunna blogga om resan när vi åker iväg för vi har inte nätverk i busen. Så jag kommer skriva som en resedagbok typ, där jag kommer skriva lite varje dag. Men det kommer inte läggas ut fören jag kommer hem igen. Då kommer även mitt vanliga bloggande försvinna. Men det kommer jag snabbt ta igen sen när jag kommer hem. Kameran kommer så klart hänga med så bilderna kommer också läggas ut sen. Få se om jag kanske kommer in på internet under resan.

Har tyvärr ingen bild på bussen men bilderna är på andra fräcka Volkswagen bussar.
                                                         Bilderna är tagna från google.

Vår bus är som den orange med det svarta däcket där framme, fast den är vit. Och vi har också ett sånt tak som man kan fälla upp.

Ses om 2 veckor :)

3 kommentarer:

 1. haha that daisy hippi bus is amazing wheere did you see them? I cant read swedish unfortualtly ;) But I like you blog!

  ♥♥Style-Roulette♥♥

  xoxo,
  Luísa

  SvaraRadera
 2. sv:tack för alla kommentarerna:)
  och ja, den är ritad med ritplattan:D

  SvaraRadera